DEALER LOGIN

OVER PCB TRADING even voorstellen...

PCB trading is een relatief jong bedrijf gespecialiseerd in het verhandelen van motoren, scooters en quads. Onze distributie oriënteert zich op nationaal en internationaal vlak.

De verkoop richt zich enkel naar B to B klanten en niet naar de particulierenverkoop.

We volgen nauwlettend de allernieuwste tendensen van de markt en we proberen dan ook de meest gerenommeerde producten aan te bieden aan de best gangbare marktprijzen.

Onze zaakvoerders hebben meer dan 25 jaar ervaring in de sector en dat vertaalt zich naar een uitstekende service en kennis van zaken. Betrouwbaarheid dragen we hoog in het vaandel en we streven naar een meer dan correcte samenwerking op lange termijn.

UIT STOCK LEVERBAAR , COMPETITIEVE PRIJZEN, SNELLE LEVERING

Uit stock leverbaar

Met een magazijn van 500m² beschikt
PCB Trading over voldoende ruimte om op een ordentelijke manier een correcte voorraad van de belangrijkste modellen ter beschikking te houden van ons cliënteel.

We houden eraan om op elk moment uit stock te kunnen leveren door het toepassen van een dagelijkse accurate stockopvolging.

Competitieve prijzen

Wij staan er borg voor dat onze prijzen markt gerelateerd zijn. PCB Trading wenst zijn klanten correcte prijzen aan te bieden en is ten alle tijden bereidt deze aan te passen aan de laatste markt tendensen.   
   
   
    
   

Snelle levering

Dank zij zijn onafhankelijkheid van derden (eigen magazijn en eigen vervoer),is PCB Trading in staat om uiterst snel te leveren met een absolute zero beschadiging garantie.

Wij kunnen binnen de 24 h leveren in een straal van 350km. Voor alle internationale leveringen garanderen wij een levering binnen de 48h (straal van 1.000km).